Adidas ZX Flux Online Kopen


 Topic: Adidas ZX Flux Online Kopen
Users reading this topic: There are no members reading this topic.
  Posted on November 17, 2017 03:30
Mills73
Rank: member

Forum Rank:
Academy Student

Posts: 1
Joined on:
November 17, 2017
#1
Adidas ZX Flux Online Kopen


De krachten die in de kleurafdelingen van vrijwel elk sneakerbedrijf zitten, zien er nog steeds rood uit, terwijl we zien dat weer een rode sneaker op de markt komt. Deze keer is het de gloednieuwe versie van de Adidas ZX Flux dames die de behandeling krijgt, met de Adidas ZX Flux Bestellen in niets dan rood van boven naar beneden. De aantrekkelijke nieuwe editie van de Flux is verkrijgbaar in zowel heren- als kinderkleding en heeft een nog casualere uitstraling, duidelijk geïnspireerd op modellen als de SL Loop en Nike's Roshe.

Blijkbaar het liefdeskind van de ZX Flux en de buisband, biedt de geheel nieuwe Adidas ZX Flux heren het beste van beide stijlvolle werelden. Het originele Flux-silhouet krijgt een zware dosis Y-3 / Tubular-invloed, omdat de populaire sneaker een mesh-bovenwerk met meerdere panelen krijgt met toegevoegde leren riemen voor het rijgsysteem. Misschien heeft de hiel, met wat Yeezy-invloeden, ook een geribbelde behandeling die doet denken aan de Yeezy Boost-tussenzolen.

Hoewel het nog steeds een van de meer populaire modellen van adidas is, heeft
de Adidas ZX Flux Korting het afgelopen jaar een zekere vermoeidheid ervaren, omdat het in zo veel verschillende kleurstellingen is uitgebracht. Op dit moment beseft het merk dat ze het model een revisie moeten geven, en dat is precies wat ze doen tijdens deze nieuwste versie. Gecompromitteerd op een compleet beige bovenwerk, heeft de schoen een unieke camouflageprint die je nog nooit hebt gezien. De tussenzool bevat dezelfde print, maar in verschillende en levendig bruine tinten, voor een mooie contrasterende look die perfect is voor herfst.

De altijd uitbundige ontwerper Jeremy Scott introduceert zijn laatste adidas Originals-samenwerking. De samenwerking van Scott met adidas heeft een aantal gekke ontwerpen met zich meegebracht en zijn nieuwste kijk op het
populaire Adidas ZX Flux Online Kopen-model is niet anders. Deze ZX Flux Tech-editie heeft een verbeterde tussenzool die skinnier lijkt dan het origineel, naast een meer gebogen functie. Het is echter de afdruk van de schoen die het meest in het oog springt, met een trippy meerkleurig bovenwerk dat onder het doorschijnende driestrepenlogo ligt.
uchiha_alexander.
Admins online: 0 - Global moderators online: 0 - Moderators online: 0 - Members online: 1