yeezy boost 350 v2 prijs


 Topic: yeezy boost 350 v2 prijs
Users reading this topic: There are no members reading this topic.
  Posted on September 10, 2017 02:55
nvbtrcvsd
Rank: member

Forum Rank:
Academy Student

Posts: 0
Joined on:
September 10, 2017
#1


We hebben geweldig adidas yeezy boost 350 v2 kopen nieuws van Adidas, blijkbaar zijn alle paren Yeezy Boost 350 v2 Dark Green vervaardigd! Terwijl ze onwillig zijn om ons een vrijgegeven datum te geven, hebben Kanye West het bekend gemaakt dat hij voornemens is deze sneakers beschikbaar te stellen voor iedereen die een paar wil. Je weet wat dat betekent? Bijpassende Yeezys voor u en uw valkoningin! Dit betekent dat ze waarschijnlijk een van de meer algemene releases van Yeezys zijn die door de jaren heen zijn gevallen. Aanvankelijke rapporten vermelden dat de release zou plaatsvinden 24 juni 2017; echter is het sindsdien aangetoond dat die datum is voorbehouden aan de Zebra Yeezys. Kanye West is niet op record om iets te zeggen over de officiële release datum van de Yeezy Boost 350 v2 Dark Green, maar hij heeft verklaard dat deze zijn gepland voor een zomer release. We kunnen redelijkerwijs verwachten dat de Yeezy boost 350 v2 Dark Green naar het einde van de zomer gaat, dicht bij de herfst.

 In tegenstelling adidas yeezy boost 350 v2 zebra tot eerdere modellen komt de sneaker sans "SPLY-350" branding maar heeft ook een haklip, die vergelijkbaar is met de zwarte / rode kleurweg die een paar maanden terug ging. Net als de "Cream White" -uitgifte, combineert de Boost midsole naadloos met de moerasachtige groene Primeknit.

Terwijl er geen officieel adidas yeezy boost 350 v2 black red woord is van de Three Stripes of Kanye West over de annulering, hebben vertrouwde YEEZY-investeerders YEEZY MAFIA het nieuws door hun sociale mediakanalen gebroken. Onze bronnen uit het MAFIA-kamp wijzen op mogelijke productieproblemen en kalenderproblemen. We kunnen ook niet uitsluiten dat Kanye West zelf iets te maken heeft met de plotselinge stilstand.

Yeezy madness gaat yeezy boost 350 v2 prijs deze zomer door met een nieuwe look voor de veelbezochte adidas Yeezy Boost 350 v2 die in juni vrijkomt. Vervanging van de tandwielen naar heldere tonale kleurwegen, na de kleurwandeling van de "Triple White" later deze maand zal het silhouet dan in deze Dark Green-weergave worden aangeboden, met niets anders dan de olijfgroene tint over het hele bovenkant met een bijpassende doorschijnende zool. Al je adidas Yeezy fanatici die er zijn, kunnen hier een gedetailleerd voorbeeld van de Dark Green 350 v2 krijgen, en blijven stilstaan ​​bij Sneaker News voor een exacte datum in juni dat ze zullen vallen.

http://www.zwartstyle.com/
1dragon1, hoanda, Orihime_Chan_01, tortoise_impaler.
Admins online: 0 - Global moderators online: 0 - Moderators online: 0 - Members online: 4